LINDALEN-LOPPIS

Lindalen-loppis logo

Snart är det dags för första upplagan av LINDALEN-LOPPIS! Alla medlemmar i Lindalens Egnahemsförening inbjuds att delta i områdets första megaloppis.

SÄLJARE: Ta chansen att sälja av nya och gamla prylar, kläder, fika m.m. på din uppfart/tomt. Inget krångel att ta sig iväg, hyra plats och bord etc. Deltagande är gratis för föreningens medlemmar. Anmäl dig som säljare senast den 5 maj via vårt onlineformulär, klicka här. Hjälp oss att sprida ordet om loppisen genom att tipsa grannar, familj, vänner och bekanta, jobbkamrater m.fl.!

KÖPARE: Välkommen till Lindalen i Tyresö den 19 maj! Cirka en vecka innan loppisen kommer vi att dela en karta på alla deltagande adresser på loppisens facebooksida. Ett par dagar före loppisen kompletterar vi med en lista med alla adresser och vem som säljer vad. Kom och köp!

För uppdaterad info, besök loppisens facebooksida.

Frågor/kontakt: maila i första hand till lindalenloppis@gmail.com.  Det går också bra att ringa Johanna (kl 13-20) på telefon 070-545 00 87.

OBS! Inställt vid riktigt dåligt väder. Se facebook-sidan för uppdatering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>