Buskörningar

Medlemmar i föreningen har uttryckt  stor oro och irritation över de buskörningar (s.k. drifting) i vårdslösa hastigheter som sker i vårt område.

Styrelsen har varit i kontakt med kommunen som till en början arbetar på att få stopp på de arrangerade buskörningarna i Skrubba industriområde på måndagkvällar.

Styrelsen känner till att det även körs på Skrubba Malm@2väg, Töresjövägen, Linblomsvägen samt Bygma och Lidls parkeringar, ofta nattetid.

Vad kan du göra?

Kommun och polis uppmanar invånare att ringa 112 när det buskörs. De är även intresserade av insamlade uppgifter om tid och plats där det körs, registreringsnummer samt bilder och filmer. Dessa uppgifter kan skickas in som tips till Polisen via 11414 eller Polisens kontaktformulär.

Informera gärna styrelsen via Isabella Zeylon (isabella@lindalen.nu) då vi samlar ihop alla notiser för framtida samtal med kommun och lokalpolis.

 

Isabella Zeylon
styrelseledamot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>