Nya samarbetspartners

Vi hälsar Tyresö Gummi & Motor och The Functional Box välkomna som samarbetspartners till Lindalens Egnahemsförening.
 
Tyresö Gummi & Motor
Ni som är medlemmar i föreningen kan nu få 10-20% rabatt på nedanstående tjänster för era bilar och lätta lastbilar mot uppvisande av fysiskt medlemskort eller mot digitalt medlemskort i appen Cardskipper.
- Däck, fälg och punktering
- Däckhotell
- Hjulinställning
- Service och reparationer
- Att åtgärda och släcka besiktnings 2:or
Ni hittar Tyresö Gummi & Motor på Radiovägen 4, 08-742 71 72, info@tyresogummi.se
 
The Functional Box
The Functional Box är ett litet gym på Solkraftsvägen 16B i Skrubba industriområde som fokuserar på hälsosam, utmanande och rolig träning. www.thefunctionalbox.se
Ni som är medlemmar i föreningen erbjuds en fri månad vid tecknande av medlemskap med 12 månaders bindningstid (Twice A Week eller Golden Access) alternativt 10 % rabatt på sina klippkort om 5 eller 10 klipp. Ett gratis prova-på-pass erbjuds.

Årsmöte 2024

Vill du veta mer om vad som sker runt om i Tyresö? Kom då till Lindalens Egnahemsförenings årsmöte den 20 mars kl 19.30 i Bollmoradalens församlingshem - Stora församlingssalen.

Styrelsen har bjudit in Joakim Grimborg från kommunstyrelsen i Tyresö för att informera om vilka projekt som sker nu och planeras i Tyresö kommun.

Tänk på att för att få delta på årsmötet måste du vara medlem i Lindalens Egnahemsförening samt boende i Lindalen. Är ni inte redan medlemmar kan årsavgiften på 150 kr/hushåll betalas in genom att använda QR-koden nedan. Årsavgiften gäller ett år från inbetalningstillfälle och ger bland annat rabatt hos ett antal lokala företag.

 

QR-kod

GRANNMINGEL 19/11, kl 11.00-14.00

MAT, MINGEL & FÖRSÄLJNING!

19 november kl 11:00-14:00 finns det möjlighet att träffa era grannar, äta lunch eller fika och samtidigt bekanta sig med styrelsen.

Det kommer att finnas Foodtrucks med bl.a. hamburgare och pizza för den hungriga. Styrelsen kommer bjuda på enklare fika och informera om föreningen.
De som har något att sälja eller byta/skänka bort är välkomna att göra det. Den enskilde ansvarar för eventuella tillstånd för detta.
Varmt välkomna,
Styrelsen

KARTA – Lindalens Hemmaloppis

NU ÄR ÄNTLIGEN KARTAN TILL LINDALENS HEMMALOPPIS HÄR!

Klicka på länken nedan så ser ni alla 40 hushåll som anmält i tid för att komma med i kartan.
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1yR44SMSUQelXc4zdbjVU79zWTSOgqyQ&usp=sharing

Ses på söndag 18/6 kl 11-15.

Styrelsen kommer att stå vid Amaryllisvägen 11B och Siriusvägen 7A. Här kommer det att servera kaffe, saft, kaka och godis till barnen. Ni kan få mer information om styrelsens arbete och bli en del av Lindalens Egnahemsförening.